Belastingvragen van ondernemers

Als ondernemer heb je bijna wekelijks te maken met belastingzaken. Denk bijvoorbeeld aan alle inkopen die je moet doen waarover je belasting betaalt. Of wat te denken van al jouw personeel en de loonheffing die daarover betaald moet worden. En dan bestaat er ook nog de mogelijkheid dat jij jouw bedrijf wil verkopen aan een andere partij. In zulke gevallen is de kans groot dat jij informatie nodig hebt van de Belastingdienst of dat jij juist informatie moet doorgeven aan de belastingdienst.

Als ondernemer contact met de Belastingdienst

Wanneer je contact wilt opnemen met de Belastingdienst zie je mogelijk door de bomen het bos niet meer. Er staat namelijk zo veel nummers online en al deze nummers lijken ontzettend veel op elkaar. Speciaal voor zulke zaken is de Belastingtelefoon.nl opgericht. Via die website vind je eenvoudig het nummer dat jij als ondernemer nodig hebt. Je belt simpelweg op het aangegeven nummer en wordt binnen enkele ogenblikken doorverbonden naar de juiste afdeling van de Belastingdienst. Zo kun jij jouw vragen stelen en weet jij dat de belastingzaken binnen jouw organisatie goed worden geregeld.

Andere vragen aan de Belastingdienst?

Heb je geen eigen bedrijf maar heb je wel vragen over de belasting? Ook dan kun je altijd contact opnemen met de belastingdienst via bovenstaande website. Via deze weg wordt je namelijk altijd doorverbonden naar de correcte afdeling van de Belastingdienst. Ga je bijvoorbeeld op vakantie en ben je van plan om dure souvenirs in te voeren? Ga je een auto kopen en vraag jij je af hoe je wegenbelasting moet betalen? Of heb je hulp nodig tijdens het invullen van de belastingaangifte? De medewerkers van de Belastingdienst staan op werkdagen voor je klaar met een passend antwoord op deze belastingvragen.