Je eigen auto, dat is een heel waardevol bezit. De meeste autobezitters zijn dan ook druk bezig met het verfraaien van hun auto. Er worden mooie lichtmetalen velgen onder gezet. Daarnaast komen er mooie leren stoelen in de auto te zitten. Je auto moet bling bling zijn. Het is namelijk niet alleen een vervoersmiddel; het is ook je statussymbool. Je bespaart doorgaans op van alles behalve op je auto.

Is jouw mooie auto ook veilig

Een auto die er zo mooi uitziet van de buitenkant moet ook wel veilig zijn. Toch is dit een punt waar veel autobezitters het laten afweten. De auto gaat jaarlijks naar de APK maar daar houdt de veiligheidsinspectie dan ook wel op. Veel automobilisten rijden rond met een mobiele telefoon in hun borstzakje waar ze zo nu en dan onder het rijden op kijken.

Een mooie en veilige auto

Wanneer jij eens goed wil kijken naar de veiligheid van jouw auto zou je kunnen investeren in een mooie autotelefoonhouder. Dan koop je geen goedkoop stuk plastic natuurlijk. Een veilige autotelefoonhouder is er één die tegen een stootje kan. Bij een noodstop schiet zo’n telefoonhouder niet door de auto heen.

Mooi en veilig gaan prima samen

Een autotelefoonhouder van Brodit biedt jou het beste van twee werelden. Het design van Brodit is adembenemend mooi. Daarnaast is hij zo vormgegeven dat jouw telefoon naadloos overgaat in de telefoonhouder. De houder zelf klem je tussen de naden van  je dashboard.  Wanneer jij een mooie auto net zo belangrijk vindt als een veilige auto is houder voor je iPhone 6 dus de juiste keuze.