Wanneer je een hotel boekt, wil je graag dat het hele plaatje klopt. Een nette, sfeervolle kamer die van alle gemakken is voorzien, vriendelijk personeel, verschillende faciliteiten om gebruik van te maken, en het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als het hotel beschikt over een bistro of restaurant. Bij Hotel BonAparte zit je helemaal goed! Dit hotel in de Achterhoek beschikt namelijk over alle genoemde punten. Voornamelijk het restaurant valt bij de gasten goed in de smaak. La Défi is het restaurant dat zich bevindt in het hotel. Deze Franse term betekent in het Nederlands ‘de uitdaging’. Dit culinaire restaurant is onderdeel van het hotel, evenals de bistro.

Een hapje eten bij Hotel BonAparte

Het a la carte restaurant in de Achterhoek ziet er erg luxe uit, waardoor je niet het idee hebt dat je je bevindt in een hotel. De uitstekende keuken heeft een knipoog naar de streek, waardoor je de Achterhoek als het ware proeft in de gerechten. Je kunt er voor kiezen om het diner te consumeren in het restaurant zelf, maar tijdens de zomerdagen is het natuurlijk veel lekkerder om buiten op het terras te gaan zitten. Hierdoor smaakt het eten nog net iets lekkerder!

De bistro van Boetiek Hotel Bon Aparte

Naast een toprestaurant, vind je bij Boetiek en hotel BonAparte ook een gezellige bistro waar je de lekkerste broodjes kunt halen. Deze is gezellige en knus ingericht en er is een breed aanbod te verkrijgen. Wanneer je een allergie hebt of je vindt een bepaald ingrediënt niet zo lekker, kan je dit gewoon aangeven en dan wordt er rekening mee gehouden.

Boek online een kamer!

Benieuwd geworden naar dit hotel? Ga dan naar de site en boek gemakkelijk en snel een kamer op een datum die voor u het beste uitkomt. En tot slot nog een tip, kijk zeker eens tussen de arrangementen hier zitten ook goed deals tussen voor een overnachting inclusief ontbijt, lunch en diner.

hotel-bonaparte-boeken