Hoe zijn wij begonnen?

De wijnhandel is opgericht in het jaar 1976. In dit jaar brachten wij de eerste wijnkast op de markt. Dit betekent dat wij meer dan 42 jaar bestaan. Dit was een goede bijdrage aan de markt, waardoor er gelijk veel vraag naar was. Wij werken wereldwijd met bedrijven om de beste product aan de klant te bieden. Hierdoor bieden wij alle wijnliefhebber het hoogste niveau van prestaties. Eurocave deelt zijn waarden van de Franse elegantie en knowhow. Door deze positie hebben wij de keuze gemaakt om de productie in Frankrijk te doen. Onze passie is in de loop van de jaren ontwikkeld door de inzet van mannen en vrouwen die de liefde voor de wijn delen. Wij verlenen standaard 1 jaar garantie, voordat de bestelling wordt geleverd, wordt het eerst door ons gecontroleerd of ook alles letterlijk naar uw wens is gemaakt. Wijn is een natuurproduct, wij zijn ervan bewust dat we respectvol met duurzaamheid en natuur omgaan.

Design voor uw opslagruimte

De wijnkelder/kast/koelkast wordt precies naar uw wens gemaakt. Wij werken op precisie, en leveren het precies wat de klant van ons verwacht. Het design ligt aan de klant, of ze het zelf willen of door ons laten ontwerpen. Als wij het zouden ontwerpen dan zouden we daar onze eigen designer voor inzetten, die aanraadt wat voor wijnopslag zij het beste kunnen gebruiken. Er werken hooggekwalificeerde vakarbeiders met onze strenge kwaliteitseisen De keuze van vormen, materialen en kleuren zorgt voor een fijne sfeer, die eerbetoon brengt aan de wijn.

Contact opnemen met Eurocave

Tot slot kunt u bij eurocave terecht voor je naar gewenste wijnopslag. U krijgt deskundige begeleiding van onze manager. Na uw bestelling van Eurocave haalt u een Europees product in huis en bent u ervan verzekerd van de hoogste kwaliteit. U kunt uw afspraak maken op onze website, op onze website vindt je onze gegevens.