Er zijn een aantal dingen die je interieur al flink kunnen veranderen. Maar hier kunnen ook veel fouten mee gemaakt worden. Het kan al snel een rommel worden zonder dat je het zo hebt bedoeld. Gelukkig bestaat er het internet en die kan je al een flink eind op weg helpen. Een veel gemaakte fout bij het inrichten van het interieur is het gebruiken van te veel meubels. Als je te veel meubels in je huis plaatst kan het al snel heel vol lijken en kun je misschien niet eens meer de muren zien. Je moet je natuurlijk wel kunnen bewegen in je eigen kamer.

interieur

Als het niet past, dan past het niet

Als je al heel veel kastjes hebt staan in je kamer, maar je denkt dat er toch nog wel weer één bij kan, kan het eigenlijk niet meer. Maar het is vaak het probleem dat je het kastje of ander soort meubel hebt gekregen en het niet kan afslaan. Veel kleine meubels zal er voor zorgen dat mensen zullen denken dat je in een speelgoedhuis woont. Wat je goed zou doen is vooraf dat je een nieuwe meubel koopt, eerst op schaal uittekent of het goed gaat passen.

Verkeerde belichting

Je kunt je interieur nog zo mooi voor elkaar hebben, de duurste meubels hebben en het duurste pakket hebben uitgekozen, zonder de juiste belichting zal er niks van te zien zijn. Het belangrijkste is het natuurlijke daglicht wat je kamer binnen komt. Het meest ideale is dat dit zoveel mogelijk is. Ook het licht vanuit verschillende hoeken zorgt voor leuke effecten. Naast het daglicht kun je verder zelf licht toevoegen. Mocht je schilderijen hebben in huis dan kun je deze speciaal belichten met spots en ander lampen.

http://www.bergslot.com/diensten/interieurdecoratie/ kan je zeer goed helpen bij het aanpassen van je interieur!