Tegenwoordig is het nieuwe werken, thuis werken. Zowel als eigenaar van een bedrijf als een werknemer. Met uw laptop op schoot in uw keuken in niet altijd het ideale werken. Tenzij u alleen thuis bent en niet afgeleid kunt raken van uw kinderen en/ of uw man of vrouw. Het ideale werken, in uw eigen blokhut. Een droom van veel werknemers en werkgevers, een heerlijk kantoor bij huis. Geen last van files en zelf weten wanneer je aan het werk gaat. Het is een eenvoudige manier om ontspannen en rustig te kunnen werken. U zult minder snel gestoord worden door uw omgeving.

Soorten blokhutten


Er zijn erg veel soorten blokhutten en er zijn ook veel verschillende tuinen. U kunt uw blokhut helemaal naar wens laten maken. U kunt een vierkante, achthoekige, vijfhoekige of rechthoekige blokhut aanschaffen. Heeft u een moderne tuin? Dan kunt u ervoor kiezen om een moderne blokhut aan te schaffen. Het is ook mogelijk om landelijke blokhut aan te schaffen. Er zijn veel mogelijkheden, u kunt er ook voor kiezen om een kantoor te maken met een overkapping. Het is belangrijk dat u uw werkplek helemaal maakt naar uw wensen. U moet zich op uw gemak voelen.

Isolatie


Als u een blokhut als kantoor wilt gaan gebruiken, moet u ervoor zorgen dat het goed geïsoleerd is.  Vooral als u in de winter ook in alle rust in uw blokhut wilt werken. Er zijn verschillende isolaties mogelijk in uw blokhut. Het is belangrijk dat u uw ramen voorziet van dubbel glas. Dat u uw daken, wanden en vloeren ook laat isoleren. Deze verschillende isolatiesystemen kunt u bij de aanschaf van uw blokhut meenemen.

Voordelen van een blokhut als kantoor

  • Een houten blokhut geeft een groot voordeel, het kost weinig energie. Dit komt omdat het in de zomer heerlijk koel is en in de winter houdt het hout de warmte goed vast.
  • Zodra u een blokhut als kantoorruimte bij uw huis heeft aangeschaft en u wilt ooit uw huis weer verkopen, is het huis meer waard.
  • U heeft geen last van langdurige reistijden.

Wilt u een blokhut als kantoor aanschaffen? Neem eens een kijkje op https://www.lugarde.nl/shop/tuinhuizen-blokhutten/ en bekijk de vele mogelijkheden!