Ga je binnenkort op reis, maar weet je nog niet precies wat je mee moet nemen? Er zijn veel handige gadgets voor op reis op de markt, die je reis ervaring nog beter kunnen maken! In dit artikel worden essentiële traveltrends op het gebied van gadgets besproken.

Een e-reader

Sommige mensen gebruiken deze gadget al jaren, maar de meeste mensen nemen nog altijd papieren boeken mee op reis. Een e-reader heeft echter vele voordelen en is ideaal om mee te nemen op reis! Op een e-reader kun je honderden boeken zetten, en het scherm is fijn om van te lezen (zowel in zonlicht als in het donker). Bovendien scheelt een e-reader in ruimte in je bagage en in gewicht!

Packing Cubes

Ben jij ook wel eens iets kwijt in je tas, en zit je dan lang te zoeken? Wanneer je je spullen ordent in Packing Cubes is dit probleem opgelost. Packing Cubes is de ideale uitvinding om je bagage te ordenen en ruimte te besparen. Je tas is nooit meer een zooitje en dit scheelt veel ergernis op reis. Er zijn zelfs waterproof varianten Packing Cubes verkrijgbaar.

Draadloze speakers

Wanneer je op reis gaat is het een must om een draadloze speaker mee te nemen. Een draadloze speaker is klein, lichtgewicht en kan makkelijk mee in je tas. De speaker verbind je eenvoudig met je telefoon zodat je waar je ook bent, je altijd van je eigen muziek genieten. Via een usb-kabel kun je de speaker opladen.

Submarine Umbrella

Reis je naar een regenachtige bestemming? Dan kan deze gadget een uitkomst voor je zijn. De opvallend gele Submarine Umbrella beschermt je tegen de regen en heeft een kijkgat: waardoor je niks van de omgeving van je bestemming hoeft te missen!

Powerbank

Last but not least, de powerbank. Een powerbank is een essentiële reisgadget en is op veel momenten handig om bij je te hebben. Als je tijdens het reizen bijvoorbeeld ineens uren vertraging hebt, kan een powerbank een goede uitkomst zijn. Met een powerbank kun je overal je smartphone opladen en zo bereikbaar blijven. Op internet zijn veel verschillende powerbanks te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld powerbanks die op zonne-energie zichzelf kunnen opladen: ideaal wanneer je naar een zonnige bestemming reist.