Wanneer je in de randstad woont word je continu omringd door drukte, veel verkeer, sensatie en meer. Het is dan ook niet zo gek dat je op een gegeven moment een keer af wil van al die drukte, en een keer een lekker weekendje wil rusten. En, waar kan dat nou beter dan in de Achterhoek? Boek eens een hotelkamer in de Achterhoek en ervaar de serene rust die daar heerst, dat is wel wat anders dan in het westen van het land. Aan de voet van de Lochemse berg vlakbij Zutphen, Deventer en Hengelo vind je een luxehotel aan een exclusieve locatie. Dit hotel is meer dan geschikt om heerlijk een weekendje (of langer) tot rust te komen en te genieten van een tijd niks doen.

Uitrusten in de Achterhoek

Aangezien het hotel beschikt over hotel-bonaparte-achterhoekvolledig ingerichte en luxe kamers met comfortabele bedden, zal je ’s nachts slapen als een roosje. Na een goede nachtrust is er de mogelijkheid om een fijne wandeling of een fietstocht te maken door de prachtige omgeving, maar ook een ontbijtje op het terras zal al fijn zijn. Hierna is de mogelijkheid om een duik te nemen in het verwarmde zwembad of in de sauna. Ook is er een zonnebank tot je beschikking, waar je even kunt wegdommelen en kunt werken aan je bruine teint. Reden genoeg om te kiezen voor een Achterhoeks hotel.

Meer actie?

Is wandelen, zwemmen en een bezoekje aan de sauna niet echt jouw definitie van tot rust komen? Dan is er natuurlijk nog veel meer te beleven in de Achterhoek. Het kan namelijk ook zijn dat jij juist tot rust komt wanneer je actief bezig bent. Je kunt dan in plaats van een rustige wandeling of fietstocht kiezen voor een mountainbike tocht, of een van de andere activiteiten in de omgeving. Met dank aan het landschap van de Achterhoek hoef je je geen minuut te vervelen.