Wist je dat er een jaarlijkse viering van de handdoek is, een Towel Day? Wat is er dan mooier niet met een doodordinaire handdoek aan te komen, maar eentje met opdruk of zelfs borduursel?
In het sciencefiction meesterwerk ‘Het Transgalactisch Liftershandboek’ van de schrijver Douglas Adams wordt de handdoek omschreven als één van de meest nuttige voorwerpen in het universum en ter ere van de schrijver wordt er op 25 mei elk jaar in diverse landen een heuse handdoekendag georganiseerd. Ik ben er nooit bij geweest, maar ik kan me levendig voorstellen dat de deelnemers elkaar zullen proberen af te troeven met de mooist gedecoreerde handdoek.

 

handdoeken bedrukken

 

Veelzijdigheid

Hoewel de al dan niet bedrukte handdoek van oorsprong gebruikt werd om de handen mee af te drogen, wordt de huidige handdoek voor veel meer doeleinden ingezet. De basis ligt natuurlijk in het drogen van nattigheid, maar het kan bijvoorbeeld ook dienen als bescherming of ondergrond. Zolang het om thuisgebruik gaat, zal de representatieve functie door middel van bedrukking vrij gering zijn, maar als openbaar gebruiksvoorwerp biedt het ongekende mogelijkheden.
Zo kun je handdoeken, voorzien van een subtiel geborduurd (omdat borduursel misschien wel meer stijl heeft dan gewoon handdoeken bedrukken) als werkgever uitstekend uitdelen als relatiegeschenk. Handdoeken kun je nooit genoeg hebben.
Als promotiemiddel tijdens evenementen, vooral op sportgebied, worden handdoeken zeer op prijs gesteld en biedt het ruime kans jouw boodschap, logo of afbeelding aan de wereld te tonen.

Maxilia

Maxilia.nl is een website waar het mogelijk is handdoeken te bestellen en die te laten bedrukken met tekst of afbeelding van jouw keuze. Je hebt keuzemogelijkheden in kleur, zwaarte van de bedrukte handdoek, formaat en natuurlijk druktechniek. Laat gewoon weten wat je wilt en Maxilia toont je een proefconcept, die aangepast kan worden tot je tevreden bent. Een duidelijk overzicht vind je op deze site:
https://www.maxilia.nl/handdoeken-bedrukken/snel-handdoeken-bedrukken/

Door de zeer bruikbare en nuttiger karakter van handdoeken lenen deze uitstekend als promotieartikel of relatiegeschenk, uiteraard bedrukt met een logo van je bedrijf.

Een ander relatiegeschenk idee: