Je herkent het wel, wanneer je met je Iphone over straat loopt en hem plotseling uit je handen laat vallen. Je scherm is kapot en je baalt er natuurlijk flink van. Een kapot scherm is tegenwoordig eenvoudig te repareren. In dit artikel lees je meer over wat je kunt doen bij een kapot iphone scherm.

Onvoorzichtig

Veel mensen zeggen dat ze erg voorzichtig zijn met zijn of haar Iphone, maar niks is minder waar. Het gebeurt vaak dat mensen een Iphone laten vallen op de grond, waardoor het scherm van de telefoon kapot gaat en er een barst in Je hoeft niet gelijk in paniek te raken, want dit probleem kan je makkelijk oplossen. Een reparatie zoals een scherm is vaak niet het allerduurste, dus niet het einde van de wereld. Wanneer je je scherm kapot hebt, is het verstandig om deze zo snel mogelijk af te plakken met plakband, zodat er niet overig glaswerk in je hand kan komen. Het is gebleken dat mensen steeds onvoorzichtiger worden met zijn of haar telefoon en dat veroorzaakt meer barsten in Iphone schermen. Het komt waarschijnlijk doordat mensen steeds meer stress krijgen en daardoor niet gefocust zijn op zijn of haar telefoon, waardoor hij nog weleens uit de hand kan glippen. Een goed hoesje kan al veel bescherming bieden en het is ook zeker aan te raden, om een extra glasplaatje op het huidige scherm te plaatsen. Dit is verstandig, omdat als je mobiel dan valt, het glasplaatje kapot is en niet het scherm van de Iphone zelf. Het is dus zeker een aanrader en het bespaard je veel extra kosten. Een glasplaatje is over het algemeen ook goed betaalbaar en makkelijk om te plaatsen. Je hebt hier geen externe hulp voor nodig.

Is je mobiel gevallen en is je scherm hierdoor kapot? Neem dan een kijkje op de website: http://www.jangorter-iphone.nl/iphone-reparatie/iphone-reparatie-enschede-hengelo/