Iedere dag ga je op reis met je auto. Je ziet behoorlijk wat van de snelweg wanneer je het over een week beschouwt. Jij bent behoorlijk veel onderweg, en je zal het altijd zien; onder het autorijden heeft iemand jou opeens heel erg hard nodig. Je krijgt opeens een berichtje dat één van je vrienden jou een app berichtje heeft gestuurd. Je hulp is waarschijnlijk heel erg hard nodig, dus in een onbewaakt ogenblik grijp jij je mobiele telefoon uit je broekzak. Je kijkt eens goed op het schermpje wat er aan de hand is, en op dat moment mis jij dat de automobilist voor jou vaart begint te minderen. Bijna gaat het fout. Je kan nog net een noodstop maken.

Veilig op weg met je mobiele telefoon.

Het zet je even behoorlijk aan het denken; zo’n onbewaakt ogenblik achter het stuur kan levensgevaarlijk zijn. Je bent heel even afgeleid, en een ongeluk blijkt dan in een heel klein hoekje te zitten. Het is tijd dat je eens wat aandacht gaat besteden aan jouw veiligheid onderweg; het is misschien wel tijd voor een andere mobiele telefoonhouder voor in je auto.

Maak de beste keuze

Eenmaal thuis verdiep je je eens in de verschillende mobiele telefoonhouders voor in je auto. De meeste zijn redelijk goedkoop, en je monteert ze op je raam via een zuignap. Het systeem ziet er redelijk uit, al wordt je zicht achter het stuur behoorlijk belemmerd. Wanneer je dan een keer een noodstop moet maken vliegt jouw mobiele telefoon waarschijnlijk als een los projectiel door je auto heen. Het is daarom zaak om te kiezen voor een telefoonhouder die muurvast zit in je auto waardoor jouw mobieltje dat ook zit. In zo’n geval is er nog maar één oplossing; de Brodit telefoonhouder. Die maak je vast in je dashboard, zonder schroeven of boren, met een speciale tool. Dat heet nou met recht de beste keuze.