Wellicht sta je al jaren op de beurs en ben je van mening dat er staan en je verkooppraatje aan geïnteresseerden geven voldoende is. Je haalt er genoeg leads uit om de kosten te dekken. Maar wat nou als je ook niet geïnteresseerden naar je stand kan laten komen en wellicht tot een koop over kan halen? Door virtual reality voor in jouw stand zorg je dat je veel aandacht trekt.

Van entertainment door VR naar meer omzet

Terwijl er een paar mensen met de VR bril aan het spelen zijn, kan jij de wachtenden vertellen over je bedrijf! Maar wat moet je de mensen dan laten zien via de VR Bril? Dat kan erg verschillen. Van een spel, een F1 race simulator tot een op maat gemaakte toepassing. De VR ervaring laat een beleving achter die onbetaalbaar is. Virtual Reality wordt nog weinig gebruikt tijdens de beurs en kan je bedrijf dus echt laten opvallen tussen de grotere stands!

Volledige focus op je prospects

Wanneer je het pakket van Virtual Reality huurt, krijg je daarbij ook het transport, opbouw, afbouw en installatie erbij. Het allerbeste: er zal de hele tijd een spelbegeleider bij zijn! Zelf geen zorgen, en daarmee  kan jij je volledig focussen op je bedrijf en de prospects voor je product.  De enige taak die jou nu nog rest om goed voor de dag te komen op de beurs is om een goede tekst te hebben wat je je klanten wil vertellen. Leg ze ook uit waarom je gekozen hebt voor een VR-ervaring. Wanneer je dit niet kan uitleggen én waarom het geen verband heeft met je bedrijf bereik je nog het doel niet. Kies ook een spel of demo uit voor de Virtual Reality zodat deze ook te maken heeft met je bedrijf. Zo onthouden je potentiële klanten je ook blijven onthouden én niet alleen de Virtual Reality ervaring.