Als een jong startend bedrijf is het handig om goed werkende software te hebben op kantoor. Alleen het is vaak nogal prijzig om goed werkende software aan te schaffen. Dan is een 2e hands software zeker geen mis aankoop. Maar waar kan je een vertrouwbare 2e hands software kopen? In dit artikel ga ik jullie vertellen waarom je 2e hands software moet kopen en waar je op moet letten als je goedkoop software koopt.

Waarom 2e hands software?

Het is nogal een investering om nieuwe luxe software te kopen voor je nieuwe bedrijf. Dan is het fijn als er een bedrijf is die 2e hands software verkoopt. Maar waarom 2e hands software? Hier onder staan een aantal punten:

• Bespaard kosten. Je kunt veel kosten besparen als je een 2e handsoftwarepakket koopt/overneemt
• Het is veilig. Als je een softwarepakket koopt bestaat er een kans dat er een virus inzit. Maar daar hoef je je geen zorgen over te maken. Als je het koopt bij een bedrijf die het legaal doet en zonder tussen personen is het hartstikke veilig.
• Zelf verkopen. Je kunt er ook voor kiezen om je software zelf te verkopen, hier mee kan je zelfs nog winst maken.

Dit zijn een aantal punten waarom het een goede reden is om een 2e hands softwarepakket te kopen.

Waar op te letten!

Als je van plan bent om een 2e hands softwarepakket te kopen is het fijn om te weten waar je op moet letten. Hier onder staan een paar punten waarop je kunt letten als je 2e hands software koopt.

• Groen slotje. Als er in de zoekbalk voor de naam van de website een groen slotje staat betekend dat het een bekend bedrijf is en veilige transacties genereerd.
• Een bekend bedrijf. Let ook op: dat je een bedrijf hebt die al een aantal jaar 2e hands software verkoopt.
• Goede recensies. Als het een bedrijf is die al langer bezig is met het verkopen van 2e hands software zijn er recensies over het bedrijf geschreven. Kijk naar deze recensies al zijn ze positief dan is het bedrijf betrouwbaar.

Dit zijn een aantal punten om op te letten als je een 2e hands softwarepakket koopt. Let hierop! En je bent verzekerd van een veilige aankoop.

Fotografie liefhebber

Als je van fotografie houdt! Heb je een goedwerkend programma nodig, die al je foto’s makkelijk opslaat. En waar in je de foto’s makkelijk en efficiënt kunt bewerken. Dan bent u opzoek naar het adobe lichtroom programma.

Een adobe lichtroom kopen

Een adobe lichtroom biedt, tools, schuifregelaars en filters voor snelle aanpassingen waarmee je eenvoudige foto’s creëert en bewerkt. Om er zo voor te zorgen dat ze er uitzien zoals u precies wilt. Je kunt zelf foto’s op hoge resolutie overal bewerken: op je mobiel apparaten, het web en je computer. De bewerkingen die je op een bepaald apparaat aanbrengt, wordt automatisch op elk ander apparaat toegepast.