Kookwedstrijd

Bent u een echte kookliefhebber? Ik heb goed nieuws voor deze liefhebbers. Als jij vindt, dat jij het lekkerst kunt koken, kun je je aanmelden voor de kookwedstrijd. Jij kunt dan al jouw kookkunsten laten zien aan de beste chef-koks van Nederland. Deze wedstrijd bestaat uit 5 rondes, waarbij je bij iedere ronde hetzelfde gerecht als de chef-kok moet maken. Je kunt kans maken op veel prijzen. De grootste prijs die je kunt winnen is een pannenset. Deze pannenset is zo speciaal, dat het wordt gebruikt door de chef-koks.

Waar bestaat de pannenset uit?

De pannenset bestaat uit 11 soorten pannen. De pannen zijn allemaal gemaakt van koper. Dat betekent dat het gemaakt is van topkwaliteit. Het set bestaat uit volgende: kookpannen, koekenpannen, steelpannen, saus boterpannetje, hapjespan. Je kunt zelf aangeven van welke soort je hoeveel wilt hebben. Naast alle genoemde pannen krijg je ook een deksel erbij. De pannen kun je gebruiken voor gas/elektrisch/keramisch en oven. Dus je hoeft je geen zorgen te maken als je iets met de pan in de oven wilt warm maken. Doordat de pannen van koper zijn gemaakt, heeft het veel positieve invloed op het milieu. Het is namelijk duurzaam en energiezuiniger. Deze pannen zijn ook wel bekend met gezond koken en bakken. Om deze pannenset te winnen, moet je het battle winnen. De wedstrijd bestaat uit 15 deelnemers. Jij moet de chef-koks overtuigen, dat jij ook behoort tot de beste chef-kok van heel Nederland.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de site van de beste chef-kok. Om geaccepteerd te worden voor deze wedstrijd, moet je je zelf kunnen bewijzen via de mail. Als je bent geaccepteerd krijg je vanzelf een mail, dat je mag deelnemen aan de wedstrijd. Schrijf je dus zo snel mogelijk in, voordat het te laat is. Vol is vol! Naast de pannen kun je ook kans maken op keukenmessen en bakbenodigheden.

 

pannen