Je visitekaartjes printen kun je laten doen bij veel drukkerijen. Maar waarom zou je dit doen? Kunnen deze kaartjes zo van belang zijn voor jou en je bedrijf? Het antwoord is ja. Wanneer je een kaartje meegeeft aan de klant straalt dit professionaliteit uit. Daarnaast is het een snel en gemakkelijk hulpmiddel om je gegevens uit te wisselen.

Visitekaartjes printen of toch maar mailen?

Veel bedrijven gebruiken e-mail als contactmiddel en waarom zouden ze dit niet doen? Het is snel, gemakkelijk, je kunt grote groepen bereiken met slechts één mail en je klanten kunnen gemakkelijk terugmailen. Maar hoe kom je aan elkaars e-mailadressen als je geen visitekaartjes hebt? Dan moet je weer eerst de juiste mensen zoeken, bellen en uiteindelijk nog bereiken. Of jullie moeten aan het einde van het zakengesprek haastig een pen en papier zoeken om vlug jullie e-mailadressen neer te krabbelen. Daarnaast is het ook onhandig om later in je e-mail terug te bladeren om de juiste mail met contactgegevens te vinden. Bij het visitekaartjes printen heb je dus meerdere voordelen. Mensen hebben snel je  contactgegevens bij de hand en aan het einde van het zakengesprek kun je het snel meegeven.

Welke gegevens zet je er op?

Bij het visitekaartjes printen moet je bedenken welke gegevens je erop moet hebben staan. Ten eerste moeten de bedrijfsnaam, het bedrijfsadres en het bedrijfslogo erop staan. Anders weten de klanten na vier verschillende kaartjes niet meer welk kaartje van welk bedrijf is. Als je een website hebt zet je deze link ook op het kaartje.

Per werknemer verschilt het wat er verder op moet staan. Elke werknemer, die met klant relaties bezig is, heeft dus zijn persoonlijke visitekaartje nodig. Naast de bedrijfsinformatie staat de naam van de werknemer op het kaartje met zijn functie. Zijn persoonlijke telefoonnummer en het persoonlijk e-mailadres moeten ook te zien zijn voor de klant. Op deze manier kunnen ze gemakkelijk en snel contact opnemen. Kortom: een visitekaartje van Drukbedrijf levert je erg veel voordeel op.

visitekaart-printen