Er zijn veel bedrijven die gebruik maken van software om overzicht te houden over de werkzaamheden en de werknemers. Op het moment dat je in de GWW sector werkt, kan dit ook goed van pas komen. Dit komt omdat je hierdoor duidelijk overzicht hebt van wat er gedaan is en wat er nog moet gebeuren. Het is belangrijk om zo’n overzicht te hebben.

Digitalisatie

Omdat er tegenwoordig steeds meer online gewerkt wordt, is het ook als bedrijf in de GWW sector belangrijk om een beetje te digitaliseren. Door middel van GWW software kun je dit doen. Hierdoor kun je namelijk van verschillende functies gebruik maken die handig zijn voor mensen die in de GWW bouw werken.

Eén van de belangrijkste dingen om te hebben als aannemer is een projectplanning. Dit zorgt er namelijk voor dat je het overzicht kunt houden over het gehele project. Hierbij kun je niet alleen het overzicht houden over de werknemers die er werken, maar ook de precieze planning voor de bouw.

Verder kun je met software GWW ook urenregistratie regelen. Dit houdt in dat je met de software alle uren van de werknemers bij kan houden. Het is makkelijk om het overzicht hierbij te houden door middel van een urenregistratie app die bij de software GWW hoort. Alle werknemers kunnen hierin hun uren registreren.

Overzicht

Op het moment dat je in de GWW sector werkt, is het natuurlijk altijd belangrijk om overzicht te houden over de werkzaamheden die verricht worden en de werknemers die dit doen. Hiervoor is GWW software ideaal om te gebruiken.

Bij GWW software heb je verschillende applicaties waarmee je het overzicht over alles goed kan houden. Dit is natuurlijk erg belangrijk om te doen. Materiaalbeheer is één van de belangrijke overzichten die je moet hebben.

Door middel van materiaalbeheer zorg je ervoor dat je zekerheid hebt over de hoeveelheid materialen die je nog hebt. Op die manier weet je ook of je materialen te kort komt. Zo kun je op tijd voorkomen dat je hiermee in de knoop raakt.

Ook is er een HRM module te vinden in de GWW software. Dit is een overzicht van alle nuttige informatie over de werknemers die je kunt hebben. Op het moment dat je de informatie over een werknemer nodig hebt, kun je hiervoor makkelijk in de HRM module kijken. In de module staat namelijk alle informatie die je nodig hebt over iemand.

De HRM module zorgt hierbij voor overzicht over alle werknemers. Op het moment dat een werknemer ziek is, wordt dit ook via hier geregeld. De dagen wanneer een werknemer ziek is, kun je hier dan ook duidelijk terug zien. Dit is natuurlijk heel erg prettig om te hebben.